MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR YETER Kİ İSTESİN!

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Kayserispor,  bu hafta sahasında oynayacağı Alanyaspor maçının hazırlıklarına moralli bir şekilde devam ediyor. Tesislerde yapılan idmanlarda futbolcular taktiksel anlamda eksikliklerini gidermek için yoğun çaba harcarken, Teknik Direktör Hikmet Karaman´da fert fert saha içinde yapılan hatalar karşısında futbolcularını uyarıyor. Bu hafta sahasında oynayacağı Alanyaspor maçını kazanmak için tüm mücadelesini ortaya koymaya hazırlanan takımda, tek düşünce ise zaten eksik olan kadroda geçen hafta da yaşanan kıyımlarla yer alamayacak oyuncular.

Bu hafta kadroya baktığımızda gerek savunmada, gerekse de orta alanda bir hayli eksik isim var. Her ne kadar eksik isim olsa da, yine de Hikmet Karaman´ın bir felsefesi var. O da ?her oyuncu her mevkide oynar´. İşte hocanın bu felsefesi dolayısıyla, bizde bu hafta bazı isimleri normaldeki mevkilerinin dışında farklı yerlerde görürsek şaşırmamalıyız.

Sezon arasında yaşadığı transfer yasağı nedeniyle eldeki imkânlarla bu zaman kadar gelen başta futbolcular ve teknik heyeti, daha sonrasında da takımın diğer bireylerini kutlamak gerekiyor. Nereden baksanız, yaklaşık 20 haftadır eldeki imkânlarla yani 13-14 oyuncu ile yoluna devam eden bu kadronun, ligin sonunda istediğini gerçekleştireceğinden kimsenin şüphesi olmasın. Yeter ki onlar istesin. Alanya maçında da istedikleri takdirde galibiyeti alacaklardır. Sadece bir galibiyet takımın ligde yerini sağlamlaştıracak ve sonrası daha rahat olacaktır?