MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR YILMAYACAK!

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Süper Lig´de ikinci yarı, temsilcimiz açısından sancılı başladı. Kayserispor, ikinci yarının ilk maçında sahasında konuk ettiği Galatasaray maçında, hiç beklemediği bir sonuçla karşı karşıya kaldı. Maçta alınan sonucun en önemli faktörü ise ne yazık ki, karşılaşmayı yöneten Hakem Cüneyt Çakır´dı. Bu durumun başlarına geleceğini daha öncesinde bilen yöneticiler de, tüm uyarılara rağmen çaresiz bir şekilde sadece maç sonrasındaki tepkileriyle yaşananlara müdahale etmeye çalıştılar.

Aslında başlarına geleceği önceden belirtmişlerdi. Peki neden önlem alınamadı? Yaşanan süreçte yöneticilerin, nasıl bir tepki ortaya koyması gerektiği iki gündür düşündüğüm konular arasında. Acaba Kayserispor, (hani bazı mahkemelerdeki ?reddi hâkim´ talebi gibi bir durumu) resmi dilekçe ile Federasyon´a hakemi istemediğini bildirse miydi? Yoksa daha farklı kurulları mı devreye soksaydı. Bilemiyorum ama hala düşünüyorum. Kayserispor´un maçlarında görev alan Cüneyt Çakır resmen ilimiz sporseverleri tarafından ?İstenmeyen adam´ ilan edildi. Bu durumu da son yönetimi perçinlemiş oldu.  Cüneyt Çakır, ?kurulmuş´ bir şekilde neden Kayseri maçlarına çıkıyor ki? Bu konuda bir söyleyeceği olan var mı, bilemiyorum.

?Hakem etkendi´ dense de yine de ligin uzun olduğu unutulmamalıdır. Yaşanan bu kayıpları arkamızda bırakmalıyız. Ligin ikinci yarısında sadece sahada oynanan oyunla puanlar alınmayacağını daha öncesinden sizlerle paylaşmıştım. İşte o dönem başladı. Artık her platformda hak arama mücadelesi başlamalıdır. Bu yüzden yılmadan mücadeleye devam etmeli, sesimizi ?GÜR´ bir şekilde çıkartmalıyız. Pusmadan, sıkılmadan sezon başında ortaya koyduğumuz hedefi gerçekleştirmeliyiz...