MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR YURT DIŞI KAMPINI NOKTALIYOR!


Yurt dışında 2.etap kampının sonuna gelen Kayserispor´da futbolcular yaptıkları 4 hazırlık maçıyla birbirlerini tanımaya çalıştılar. Özellikle iskelet kadroda yaşanan bir çok değişiklik takımda dengelerin nasıl olacağı konusunda kafalardaki şüpheyi de ortadan kaldırdı. Çünkü geçen sezona bakarak bir kademe daha tecrübeli isimleri kadrosunda barındırmaya özen gösteren sarı-kırmızılı yöneticiler hem tecrübe hem de pahada fazla olmayacak isimleri takviye için düşündüler.

Taraftarların merakla beklediği ise takımın yeni sezonda lige nasıl bir başlangıç yapacağıdır. Bunu en kısa sürede net bir şekilde göreceğiz ama kamplara bakınca takımda bir iki mevki dışında eksik kalmamış. Buralar içinde takviye yapılması gerekiyor. Takviye derken de aslında nokta transferlerden söz ediyorum. Kadroda kanatlarda yaşanabilecek herhangi bir sıkıntıyı gidermek için gidenlerin yerine gelecek olanlar umarım uyum sağlarlar.

Yurt dışında yapılan çalışmalar ise takım için oldukça olumlu geçmişe benziyor. İlimizde sıcak havalar varken umarım serin havaların yaşandığı bu ortamda çalışma yapanlar haftaya başlayacakları tesislerindeki kamplarda sıkıntıları aşmış bir şekilde lige hazırlanmaya devam ederler?