MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR YURTDIŞINDA İLK MAÇTA!


Süper Lig temsilcimiz Kayserispor 2.etap kampı için gittiği Avusturya´da ciddi olarak ilk hazırlık maçını oynadı. Rakibi karşısında ilk dakikalarda varlık gösterse de daha sonrasında oyuncu değişimleriyle varlığını hafifleten sarı-kırmızlılar da ilk maçta görülen şey daha çok çalışma zamanına ihtiyacı olan bir takımdı. Yeni transferlerin hala zamana ihtiyaçları var. İdmanlarda her ne kadar kendilerini gösteriyor gibi olsalar da maçlarda performanslarda zaman zaman sıkıntılar yaşanabiliyor.
Kayserispor ilk maçta vasat bir görüntü ortaya çıkarsa da aslında gelecek günlerde kadronun yerine oturmasıyla birlikte daha iyi bir görüntü ortaya çıkacaktır. Kaldı ki takım oyunu ve futbolcuların birbirleriyle kenetlenmesi zaman alacak gibi görünüyor. Zaten büyük bir bölümdeki oyuncuların geçen sezonda da aynı kadroda olmaları onlar açısında bir avantaj gibi görünüyor.
İlerisi için daha fazla çalışmaya ihtiyacı olan takımda yeni gelenlerle eskilerin uyum sıkıntısı kalmasa da yinede saha içinde bazı bölümlerde aksamalar yaşanıyor. Bu konuda Teknik Direktör Hakan Kutlu transfer ihtiyacı olduğunu belirtiyordu ki, bir stoper daha kadroya dahil edildi. Yani anlayacağınız Kayserispor 2.etap kampında lig öncesi son şeklini almış olacak. Bakalım oynanacak olan diğer 3 karşılaşmada neler olacak?..