MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR YURTDIŞINI TAMAMLIYOR!


Süper Lig´de yeni sezona farklı bir şekilde hazırlanan Kayserispor´da futbolcular 2.etap çalışmalarını yaptıkları yurt dışı bölümüyle tamamlama aşamasına geldiler. Burada birkaç hazırlık maçı yapan sarı-kırmızlılar ayrıca transfer konusunda da bir hayli fazla görüşme yaparak takviye konusunda eksikleri gidermeye çalıştılar. Son olarak yöneticilerinde ziyaret ettiği kamp hakkında herkesim farklı görüşler içinde olsa da bence daha çok eksiği bulunan
Kayserispor için teknik heyetin de kafasında isimlerin olduğunu düşünüyorum. Kayserispor, Avusturya´da 3 hazırlık maçı oynadı. Bu maçlar içinden en ciddisi Kasımpaşa maçıydı. Çünkü aynı ligde mücadele eden iki takımın maçında skor konusunda fazla bir şey söylemesek de yine de sahada ortaya konan oyun teknik adamların ilgilendikleri tek noktaydı. Kanatlar konusunda zaman zaman sıkıntı yaşayan sarı-kırmızlar sezon içinde en büyük sorunu orta alanda yaşayacaklardı.
Çünkü tek oyuncu ile ligde mücadele etmek durumunda kalacaktı. Hazırlık maçlarında burası için bir çare dendi ve yine Afrika kökenli oyuncular gerek forvete gerekse de orta sahaya bazı isimler dahil edildi. Bakalım bu transferle birlikte yeni duru nasıl olacak? Kamp bitse de buradaki 3. Etap çalışması bu yeni gelen isimler içinde önem arz etmektedir?