MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR ZOR VİRAJDA!

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Ligde oynadığı oyunları bir kenara bırakarak bu haftaya odaklanmış bir Kayserispor var karşımızda. Bundan sonraki süreçte yapacağı işlemler ve atacağı adımlar konusunda her kesimin merakla beklediği takımda futbolcular varsa yoksa Sivas maçı diyorlar. Maça öyle bir adaptasyon yapılmış ki umarım sahada da bu motive etkisini gösterir ve rakip eli boş gönderilir. Nitekim bu hafta alınacak olan 3 puan aslında rakibimiz olarak da gördüğümüz Sivasspor karşısında tam olarak 6 puan olarak yorumlanacaktır.

Kayserispor´da futbolcular daha öncesinde yaptıkları birçok hatadan ders çıkarmış olacaklar ki, idmanlarda verilen taktikler konusunda herhangi bir sorgulama içinde olmadan uygulamaya, hatta daha iyisini yapmak için ellerinden ne geliyorsa bunu göstermeye gayret ediyorlar. Daha önce de belirttiğim gibi bu durumlar keşke lige başlarken olsaydı da, takım sezon başından itibaren bu gibi sıkıntılı süreçlere girmeseydi. Ama ?bir musibet, bin nasihatten iyidir´ sözü burada karşımıza çıkıyor.

Bu hafta zor bir virajda olan takımımız alacağı bu galibiyetle sadece ligde ara nefes almış olacaktır. Birlik ve beraberliği herkese gösterme adına ise bu maç birleştirici özellikte olacaktır. Daha önce de belirttiğim gibi Sivas maçı sonucu Kayserispor açısından birçok gelişmeye de gebe olabilir. Bu düşüncem daha çok teknik boyuttadır. Yani teknik heyetin de alınan kötü sonuçlarla nereye kadar kemer sıkacağı yavaş yavaş kamuoyunda sorgulanmaya başladı. Umarım galibiyetle tüm bu söylemlerin de sonunu getirmiş oluruz?