MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR ZORU BAŞARIYOR!

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Süper Lig temsilcimiz Kayserispor deplasmanda oynadığı Trabzon maçında aldığı galibiyetle çok zor bir işi başarmış oldu. Son haftalarda sıkıntılı sonuçlar alan ve alt sırada kendisine rakip olan takımlar karşısında bir türlü istediği sonuçları alamayan temsilcimizin böylesi zor anlarda aldığı bu galibiyetin, anlamı da bir hayli büyük. Futbolcuların teknik heyette yapılan kan değişimine olumlu karşılık verdikleri, aslında son iki haftada alınan galibiyetlerden ortaya çıkartılabilir bir sonuçtur.
Trabzon karşısında zaman zaman sıkıntı yaşatan isimler olmadı dersem yanlış olur. Özellikle defans konusunda bazı tedbirler alınmalı. Bu sezon için elimizden gelen pek bir şey olmayacak desek de Trabzon maçında defans ve stoperler konusunda çok büyük sıkıntılar, karşımıza kalan haftalarda çıkmamalıdır. Kayserispor ilk yarıda bulduğu gollerle Trabzon karşısında çok diri bir takım izlenimi verdi. Trabzon ise bu gollere karşılık verse de ikinci yarıda sahada iyi bir izlenim veremediler.
Uzun zamandır sesi soluğu çıkmayan ve mağlup olduğumuz maçlarda ?Neden etkili oynamıyor?´ dediğim Lawal bu maçta resmen göz doldurdu. Diyorum ya Kayserispor´da futbolcuların gruplaşması ve Sergen Yalçın´a karşı bayrakların açılması iyi giden takımın son haftalarda sıkıntılarla karşı karşıya kalmasına neden oldu. Umarım son haftalara kadar bu sıkıntılar bir daha su yüzüne çıkmaz ve Kayserispor gelecek sezon için yapacağı hesaplarında yaşananları iyice değerlendirir ve buna göre kadrosunu ve gelecek sezonki hedefini ortaya koyar?