MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR ARA GAZI VERDİ!

OFANSİF - Mustafa GÜRBÜZ


Kayserispor’da bu hafta alınan Gençlerbirliği galibiyetinin fazla bir avantajı olmadı dersem yanlış olmaz. Ligde galibiyetle tanışmış olsak da yine de rakiplerimizin de avantajlı skorlara imza atmaları ligin alt sırasında yer alan takımların arasında fazla bir açılma oluşturmadı. Kayserispor’da bu hafta oynanacak olan Sivasspor maçı öncesinde futbolcuların hazırlıklarına başladıklarını biliyoruz. Burada önemli olan ligin yeniden başlıyor havasında olmasıdır. En azından ligin sonu geldi diye düşünse de kendisinden çekinilen takımlar dahi lige yeni başlamışçasına sahada ter döküyorlar. Bu nedenledir ki mağlubiyet ve puan kayıplarında çok büyük kayıpları olacak Kayserispor’da futbolcular en azından takımın durumunu da düşünerek kalan maçlarına çıkıyorlar.

Bakınız kazanılan Gençlerbirliği maçı sonrasında Başkan Berna Gözbaşı’nı prim için çağıran futbolcular istediklerini telefonla da olsa iletebildiler. Onların galibiyetleri karşısında Başkan da gerekeni yaptı. Bu kadar koşuşturmacanın olduğu zamanlarda dahi primi düşünebilen futbolcuların inanıyorum ki ligde kalış konusunda da büyük beklentileri karşılanacaktır. Bence böyle bir durum var ama yoksa bile yönetim gereğini hemen yapmalıdır.

Yani kısacası profesyonellik dediğimiz bu ligde her şeyin başı para. Bu unsuru ön planda tuttuğunuz zaman inanın açılmayacak kapıların dahi açıldığına şahit olabiliyorsunuz. Eğer ki bizim takımdaki bazı futbolcular için de bu durum geçerliyse bence yönetim geç kalmış değildir…