MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR GEÇEN SEZONUN RÖVANŞINI ALMALI

OFANSİF - Mustafa GÜRBÜZ


Kayserispor geri sayıma başladı. Ligde bu hafta Rizespor’la deplasmanda karşılaşacak olan sarı-kırmızlılarda, ‘Başkan Berna Gözbaşı resmen tesislere kamp kurdu’ dersem yanlış olmaz. Futbolcuların maça motivasyonu için her koldan çalışma yapan yöneticiler, teknik heyete de alınacak galibiyetle ligde değişim olacağını anlatmaya çalışıyorlar. Hemen hemen her an futbolcuların sağlıksal bir sorunla karşılaşmamaları için de koşturmaca içinde olan yönetim Rize maçına tam kadro hazır olunmasını istiyor. Özel uçakla Rize deplasmanına gidecek olan takım kafilesinde kimlerin olacağı son gün belli olsa da anladığım kadarıyla en azından defansta sadece Sapunaru eksikliği olacak gibi görünüyor.

Kayserispor’da yaşanan gelişmeler ve alınan tedbirler sayesinde Covid-19 bulaşma riski en aza indirilmiş oldu. İki futbolcu ve ardından diğerlerinde de olacak mı diye meraklı bekleyişlerin önüne geçen kulüp yöneticileri, salgının riskini en aza indirip futbolcuları da bu illetten uzaklaştırmış oldular. Sadece Sapunaru’da test sonuçlarının pozitif olması ve futbolcunun da verilen bu arada dinlenmesi dışında diğer tüm oyuncular tedbirleri elden bırakmadan çalışmalarına devam ediyorlar.

Takım olarak ligde 5 hafta maç oynayıp bir hafta ara veren Kayserispor’da şimdilerde yapılan puan hesabını rakibinde yaptığını unutmamak gerekir. Bu hesaplar dışında da unutulmaması gereken bir başlıkta geçen sezonun rövanşı niteliğindeki bu maçın kazanılarak taraftara armağan edilmesi olacaktır. Geçen sezon ligin son haftaları derken kimimiz hakemler dedik kimimiz de teknik heyeti eleştirip son anda alınan mağlubiyete kılıf aramıştık. Umarım bu sefer bu mazeretlerin ardına Rize sığınır ve biz de yolumuza devam ederiz.