ŞEVKET TEKİN


KAYSERİSPOR İLK YARIDA TAT VERMEDİ

GELİŞİ GÜZEL - Şevket Tekin


Süper Lig’de ilk yarı heyecanı sona erdi. Temsilcimiz Yukatel Kayserispor, inişli çıkışlı grafiği ile istenilenden uzak kaldı. Devre arasına Sivas galibiyeti ile girsek de Kayserispor taraftarını mutlu edemedi.

Sezona Teknik Direktör Yalçın Koşukavak ile başladık. Hemen ardından sezonun ilk maçında Altay’a mağlup olduk. Bu karşılaşma ile Koşukavak’ın bileti kesildi. Takımın başına Hikmet Karaman geldi. Beklenmedik bu hamle herkesi şaşırttı. İşe koyulan Karaman ve ekibi, 3 haftada 7 puan toplayarak takımı kendine getirdi. Kendimize geldik, Hatay’a mağlup olduk. Hemen ardından ise sahamızda kendinde olmayan Galataray’ı 3-0 mağlup ettik. Büyük takımı yenmenin özgüveni ise Giresun beraberliği ve ardından alınan Trabzonspor, Alanyaspor ve Konya mağlubiyetlerinde görüldü. Ardından Fatih Karagümrük’ü mağlup etsek de Fenerbahçe ile Göztepe beraberliği ve ardından alınan Rize mağlubiyeti, taraftarın hoşuna gitmedi. Hikmet Karaman’ın istifası yönünde tezahürat da daha yüksek sesle söylenmeye başladı. Yönetim ise Karaman ve ekibinin arkasında durdu. Tabii bu durum da tartışılır. Sonraki maçlarda da 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak devre arasına girdik. İnişli çıkışlı grafik ve 3 puan almamız gereken takımları yenemememiz dikkatlerden kaçmadı. Bu arada ilk son maçını kazanmamız, Hikmet Karaman ve ekibini kurtardığı düşünenler içerisinde yer alıyorum. Umarım Karaman ve ekibi devre arasında şapkasını önüne koyar, hatalardan ders çıkarır. Aksi halde ikinci yarıda kendisi ve ekibine yol görünür.

Karaman, Sivas maçının ardından nokta transferler istedi. İstedi ama transfer tahtamız kapandı. Açılır ve istenilen nokta transfer yapılırsa, neler olacağını hep beraber göreceğiz. Yine söylüyorum, Kayserispor ilk yarıda tat vermedi.