MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR KAMPI VE YANSIMALARI

KAYSERİSPOR KAMPI VE YANSIMALARI


Kayserispor’un kampında çalışmalar devam ederken aslında yeni sezonda mali yük nasıl karşılanacak soruları kafamda en büyük düşünceydi.

Takımda futbolcuların tamamına yakını kadroda kaldı. Sadece birkaç isim takımdan ayrılırken bu futbolculardan gelen malı yük çok az bir ağırlığı kaldırmaya yetecek boyuttaydı. Genel menajer Süleyman Hurma ile yaptığımız konusmalarda da mali boyut konusundaki sıkıntıların asılması için çalışmaların yapıldığı dile geldi. Birde Kayserispor bu şehrin takımı gerceğide biradaki konularda yine kendisini gösterdi. Her ne kadar iki takımlı bir şehir olsa da Erciyesspor’un ligde kalması ve bu ligde mali kazanımın yüksek olması mavi-siyahlılarda fazlaca bir etki göstermese de Kayserispor bir alt ligde hem bir üst lige çıkmak hemde mali yükü kaldıracak kazanımları yapmak için mücadele edecek.

İste bu nedenle şimdi sehirde Kayserispor’a nasil destek olunacak bu konunun çözümlenmesi gerekiyor. Kayserispor da yöneticiler seviçte birlikte olunan bir konuda üzüntüde de birlikteliğin sağlanması üzerinde fikir beyan ederlerken hep bu konulara vurgu yapılıyor.

Genel menajer Hurma`nın dediği gibi ‘biz bu yükü kaldırmak için mücadele edeceğiz’ diyerek aslında yükün altına vucutlarını koyduklarını göstermiş oldular. Bakalım yansımalar nasıl devam edecek?..