MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR LİGDE KALDI!

OFANSİF - Mustafa GÜRBÜZ


Kayserispor nihayet hakkını aldı. Evet, hakkını aldı diyorum sesinizi çıkartıp da hakkınız konusunda kapıları çalarsanız, bu konuda kimse size karşı duramıyor. Her ne olursa olsun Başkan Berna Gözbaşı’nı kutluyorum. En son Kulüpler Birliği toplantısında koyduğu tavır ve sonrasındaki görüşmeler ile Kayserispor’un hakkını savunan Gözbaşı’nın bu dik duruşu umarım herkese örnek olur. Kayserispor bu haklı davasını bir kez daha kazanmış oldu. Bundan sonrasında neler olacak bunlara kısaca göz atmak daha doğru olacaktır. Mutlaka kulüple ilgili yaşanan bazı hukuksal durumlar vardır ama biz bunların da bir kenara itilmesi ve takımın gelecek sezona hazırlanması için kolların sıvanmasını bekliyorum.

Kulüpler Birliği’nde alınan bu karar da etkisi çok büyük olan Berna Gözbaşı konusunda birçok takımın taraftar grubunun sosyal medyadan yaptığı paylaşımlar ise görülmeye değerdir. Malatyaspor taraftarları bile kulüpler birliğindeki çıkışı nedeniyle Berna Gözbaşı’nı kutluyorlardı. Hatta dikkatimi çeken bir nokta ise o sosyal medya hesabı sahibi olan arkadaşlar bir jest yaparak Berna Gözbaşı’nın fotosunu da simge olarak kullanacaklarını belirtmişlerdi. İşte dediğim gibi Kayserispor ve Berna Gözbaşı pandemi sonrasındaki çıkışı ile dikkatleri çekmişti. Şimdi iş bu dikkatleri daha fazla üzerimize çekmeden en iyi transferleri yapıp lige kendimizi hazırlamalıyız. 

Bakınız sözleşmesi bitip durumu bekleyen onca isim şimdi ne olacağını soruyordur. İyi olan mutlaka burada kalacak ama kötü olan ise gidecektir…