MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR LİGDE KALMALIDIR!

OFANSİF - Mustafa GÜRBÜZ


Kayserispor’un bu hafta aldığı galibiyet ilimizde taraftarlar veya takımı takip edenler arasında ‘ligde kaldık’ gibi bir durumu yansıtsa da, buna şimdilerde pek aldırmamak ve işin ciddiyetini elden bırakmadan ligde kalan maçlara da motive olmak gerekiyor. Rize maçını mutlak geçmeliydik ve bunu da başardık. Kalan maçlardan da mutlak puanlar almalıyız ki, Rize galibiyetinin bir anlamı olsun. Bu konuyu daha çok konuşuruz ama şu maç geçsin diye beklediğimiz ve bir türlü dile getirmediğimiz konu başlıkları konusunda sabırsız bir şekilde ortaya atılacakları beklediğinizi biliyorum. Bunları anlatmak veya neresinden tutup da sizlerle paylaşmak gerekiyor, inanın bu konuda da benim aklımda deli düşünceler var.

Takım ligde yoluna emin adımlarla ilerlemeli ve morallerin bozulmadan tek hedef doğrultusunda yol alınmalıdır. Her zaman olduğu gibi bazı bilgiler bizde kalmaya devam edecektir. Bakınız Kayserispor olgusu tüm siyasi partilerin üzerinde olduğunu bir kez daha ortaya koymuştur. Bu şehirde yaşayan herkes, mutlaka bu takımın ligde kalması için elinden geleni yapmalıdır ve yapmak için de bir nedenleri vardır.

Rizespor maçından sonra televizyon ekranlarında Kayserispor ve Kayseri gerçekleri konusunda bazı paylaşımlar yapıldı. Yayınlarda Kayserispor’un futbol konusunda önemli bir şehir olduğu ve ligde olması gerektiğinin altı kalın bir şekilde çizildi. Bunu söyleyenler ilimizdeki futbol potansiyelinden de bahsettiler. İşte bu nedenledir ki, ilimiz sosyal hayatına renk katan bu kulüp yoluna emin adımlarla ilerlemelidir.