MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR´A ACİLEN PARA LAZIM!

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Kayserispor´da daha önce de belirttiğimiz isimlerin görevlendirilmeleri konusunda kamuoyuna bilgilerin verilmesiyle taraftar arasında hareketli yorumlar da başladı. Özellikle Samet Aybaba ve ekibi için farklı yorumlar yapılsa da daha önce de belirttiğim gibi kulüpte ne kadar değişim yaşanırsa yaşansın acilen ödenmesi gereken paralar ödenmezse ilimiz yöneticilerinin işi gerçekten çok zor. Teknik Direktör olarak kulübün başına geçen Samet Aybaba da bunu çok iyi biliyordur. Uzun süre önce yine Kayserispor´da çalışmış olan Aybaba´nın da mutlaka ilimizdeki dostlarından konu ile ilgili bilgiler aldığını unutmayalım.

Kayserispor´da değişim ve yaşananlar derken şimdi gözler parasal olarak ne kadar bir gelir elde edilecek buna çevrilmiş durumda. Takımın acilen ödemesi gereken miktarlar birazcık dudak uçuklatacak cinsten. Acil olarak birkaç hafta içinde kulübün 15 milyon liraya yakın bir para bulması gerekiyor. Kaldı ki sadece bu da değil. En azından yılsonuna kadar yaklaşık 100 milyon lira tutarında bir gider olacağı hesaplanıyor ve borçlarla birlikte yapılan toplamında bu yılın sonuna kadar ödenmesi için kapıların aşındırılacağı iddia ediliyor.

Şimdi oturup bu miktarlar nedir böyle diye düşünenlere hiç de hayırlı haberler olmasını söyleyebilirim. Umarım bu meblağlar kısa sürede bulunur diye temenni de edeceğim ama ne yazık ki ilimiz yöneticilerinin bu konuda büyük çaba harcamaları gerekiyor?