MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR´A DESTEK ZAMANI!

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Süper Lig´de zorlu bir haftayı geçirecek olan Kayserispor´da futbolcular, rakipleri Antalyaspor karşısında zorlanmadan bir müsabaka oynamayı ve hanelerine en kötü ihtimalle 1, en iyi ihtimalle 3 puanı yazdırmak istiyorlar. Bu durum karşısında sahada mücadele eden futbolculara, destek için de taraftarın tribünlerde yerini alması gerekiyor. Haftanın son iş günü diye adlandırdığımız cuma akşamı, maç oynanacak olsa da en azından ertesi güne ne geç, ne de erken bir zaman kavramı dememiz doğru olmaz. Yani taraftarlar hiçbir mazeretleri olmadan takımlarını statta desteklemeye gelebilirler.

Bu maçın, puan dışında bir başka önemi de, takımın yeni transferlerinin sahada artık nasıl oynamaya başladıklarını daha net bir şekilde görmemize yardımcı olması. O kadar çok transfer yaptık ki, taraftarın da kafasında hala takım uyum içinde sahada nasıl yer alacak düşüncesi var. En azından bu maçla bu düşüncelerimize, bununla birlikte gelecekte bu takımın ligde neler yapabileceğine, kısa bir ışık tutmuş olacağız.

Destek takıma her zaman yapılmalıdır. Rakibin çok önemli isimleri var. Bir de oynayamayacak olanları. Ne olursa olsun ellerinde o kadar tecrübeli ve geçen sezon tek o isim sayesinde ligde aldıkları sonuçlar var ki, çok dikkatli olunmalıdır. E´to birçok futbol sever için önemli bir futbolcudur. Bence maçın genelinde bu futbolcunun da, maça ayrı bir renk katması ile cuma akşamı, Kadir Has tam bir karnaval alanına dönecektir. Sonucun son dakikaya kadar nasıl olduğuna bakmadan, desteğimizi sonuna kadar bu maçta da temsilcimize gösterelim?