MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR´A MORAL ZİYARETİ!

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Kayserispor´da moral ziyaretleri takımın kendisine olan güvenini artırıyor. Bu anlamda belki de en büyük teşekkürü, Bakan Mehmet Özhaseki ile Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik hak ediyordur. Takımın yalnız olmadığını özellikle belirten ilimiz yöneticileri, bu anlamda da sezonun sonuna gelindiği şu günlerde dahi yöneticileri yalnız bırakmamaya özen gösteriyorlar.
Sezonun ikinci yarısında yapılan genel kurulla yönetimini değiştiren Kayserispor´a, destek olan ve bu dakikadan sonra da tüm maçlarında yanında olmaya özen gösteren Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, geçen hafta oynanan ve galibiyetle sonuçlanan Alanya maçında takımın yanında olamadığı için oyuncuları ve yöneticileri kulüpte ziyaret etti. Bu ziyarette gayet neşeli olan her iki kesim de, alınan galibiyetin yüzleri güldürdüğünün basit örneklerini ortaya koydular. Ziyarette başarılarının devamını dileyen Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, bir anlamda da, ?her zaman sizlerin yanındayız. Yeter ki şehrimizin ismini hep başarılı bir şekilde temsil etmeye çalışın´ mesajı verdi.
Yani kısacası bu hafta deplasmanda Trabzonspor´la bir maç oynayacak olan Kayserispor açısından bu ziyaret bir hayli keyif verdi diyebilirim. Umarım aynı durumu diğer ilimiz yöneticileri de gösteririler. Zira ligin boyu gittikçe kısaldı. Destek verilecekse bence tam zamanı?