MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR´A MORAL ZİYARETİ!

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Osmanlı maçı öncesinde Süper Lig temsilcimiz Kayserispor´a, önemli bir ziyaret gerçekleştirildi. İlimiz yöneticileri öğleden sonra, futbolcuları ve teknik heyeti, kulüp tesislerinde ziyaret ettiler. Bu ziyarette, takımın bu sezon ortaya koyacağı hedefler belirlendi. Ziyarette futbolcularla tek tek selamlaşan Vali Süleyman Kamçı, özellikle Teknik Direktör Şumi´den kulübün ligdeki en centilmen takım ve yine ligde ilk 10 takım arasında yer almasını istedi.

Vali Süleyman Kamçı, bu isteklerini paylaşırken bir de ne görelim, yan taraftan bir laf göndermesi oldu. Yani Teknik Direktör Şumi de konuşmasında bazı istekleri olduğunu ve bunların yapılmasıyla, çok daha iyi bir çalışma ortamında olacaklarını söyledi. Bu açıklamanın hemen ardından ise Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Teknik Direktör Şumi´nin lafı bitmeden ?Ben anladım, onun ne demek istediğini´ dedi. Şumi´nin konuşmasından sonra mikrofonları önüne alan Başkan Çelik kamuoyuna tesislerle ilgili açıklama yaptı. Kayserispor´un uzun süredir yarım kalan yeni tesis binasının en kısa sürede yapılarak takım futbolcularına teslim edileceğini belirten Başkan Çelik, bu konuda da ellerini çabuk tutacaklarını söyledi.

 Yani kısacası hem şakalaşmaların hem de bazı sözlerin verildiği bir ziyaret oldu. İl protokolü futbolculardan başarı beklediğini dile getirirken, kulüptekiler de eksikliklerin tamamlanmasını istediler. Karşılıklı görüşler basın önünde bu şekilde paylaşılmış oldu. Taraftar yarım kalan tesislerle ilgili sorular soruyordu. Umarım bu açıklama cevap olmuştur?