MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR´A NELER OLUYOR?

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Süper Lig´de ikinci yarı farklı bir görünümde lige başlayan ve oynadığı karşılaşmalarda, rakiplerini dize getirerek onlardan puanları söke söke alan Kayserispor´da, son haftalarda sıkıntılı maçlar oynanmaya başladı. Özellikle rakip olarak adlandırılan ve ligin alt sıralarında yer alan Gaziantep maçının, bir öncesi ve bir sonrası derken yaşanan bu kayıplar gerçekten beni endişeye sürüklüyor. ?Resmen ligin alt sıralarından kurtulduk, artık gözümüzün önüne bakmalıyız´ derken, sahada oynayan futbolcuların bu düşüncelerime katılmadıklarını hissetmeye, hatta gözlemlemeye başlamış olmam içimdeki sıkıntının boyutunu daha artırdı.
Saha içindeki bozuk düzenle dolaşan futbolcular ki, (futbolcuları isim isim eleştirmeyeyim diye ne kadar düşünsem de) Erkan Kaş artık bardağı taşırdı. Öncelikle Kasımpaşa maçında yenen son gol sonrasında Gaziantep maçında yenilen iki gol ve son olarak da Antalya maşında görülen direk kırmızı kart. Birisi bu futbolcuyla adam akıllı konuşmalıdır. Sadece bu futbolcu değil. Saha da yaptığı hareketler sırıttığı için onu söyledim. Ama transfer olduğu günlerde büyük takımlara karşı iyi oynayan ama maalesef son haftalarda hiç ortaklarda yer almayan Varela! Daha çok isim var ama kime ne diyeceğiz ki? Sergen Yalçın bu futbolcularla acilen bir toplantı yapmalıdır.
Profesyonel futbolcularsa, nasıl ki kazandıklarında prim alıyorlarsa, kaybedilen maçlarda da ceza işlemi uygulamalıdır. Almak ve vermek kardeş değil mi? Kayserispor umarım kısa zamanda toparlanır, yoksa halimiz gerçekten vahim!..