MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR´A NOKTA TRANSFER BEKLENİYOR!

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Kayserispor´da çalışmalar devam ediyor. Bir yandan transfer görüşmeleri, diğer yandan ise yeni sezon için futbolcuların kondisyon çalışmaları. Bu kadar yoğun çalışmaların yapıldığı şu günlerde sadece eksik olanın para olduğunu belirten yöneticilerin, bu söylemlerinin bir bölümünün verilen sözler karşılığında giderilmeye çalışıldığı kulağımıza gelmeye başladı. Hatta söz verilen bu paralar karşılığında, bazı transferlerin peşinatları ödenerek imzaların da atıldığı ifade ediliyor. Kayserispor bunca konu başlığıyla spor kamuoyunda gündemde kalırken, diğer yandan İstanbul medyası elimizde bulunan iki isim üzerinde yaygara koparmaya başladı. Özellikle Fenerbahçe ve Galatasaray üzerinde yoğunlaşan bu dedikoduların ne kadarının gerçeği yansıttığı hakkında bazı fikirlerimiz olsa da, Kayserispor kazanım sağlamadan bu iki futbolcu için son kararı vermeyecektir.

Kulüp Başkanı Erol Bedir, bu konu ile alakalı yöneltilen sorulara kaçamak cevaplar verse de, işin boyutunun ne denli büyük olduğunu bazı fısıltılardan anlamaya çalışıyoruz. Resmi olarak futbolculara herhangi bir teklifin yapılmadığından vs. söz ediliyor. Belki de iş netleşmeden farklı bir paylaşımda bulunulmak istenmiyor. Kendilerince haklılar.

Kayserispor yeni dönem için dışarıda konuşulanları bir kenara bırakmış ne yapacağını sorgulamaya başladı bile. Özellikle geçen dönemden kadroda oluşan büyük boşluğun gündeme gelen isimlerle dolmayacağını bilenler, bonservisi elinde olan ancak takıma katkı yapabilecek isimler konusunda ne zaman adım atılacağını soruyorlar. Bu konuda iş sanırım yönetime kalıyor?