MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR´A YAZIK OLUYOR!

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Süper Lig´de istediği puanları alarak yoluna devam etmek için son iki hafta da sahada var gücüyle mücadele eden Kayserispor´a hakemler bir türlü geçit vermiyorlar. Trabzonspor karşısında mutlak galibiyet almak isteyen Kayserispor, saha da ne kadar mücadele etmek istese de bu bir türlü gerçekleşemiyor. ?Hani gol oldu da, hakem vermedi mi?´ diye sorarlar ya; işte gol olması için futbolcuların o denli baskısı ve rakip oyuncuları faule zorlaması sahada gerçekleşse de, maçın hakemi sanki o ortamda bulunmuyormuş gibi yapılan faulleri ve el oynamalarını görmedi ya da görmezden geldi.
Maç sonrasında Teknik Direktör Hakan Kutlu basın toplantısında çok doğru konuştu. Alanya maçı ve bu maç derken, Kayserispor için verilmesi gereken penaltı kararları ne yazık ki hakemler tarafından verilmiyor. Eğer ki Kayserispor bu karşılaşmalarda hak ettiği puanları alsa şimdi durum çok farklı olur. Bu söylemden sonra her zaman düşündüğüm ve bazı programlarda dile getirdiğim bir durum var ki, hala bunu konuşmaya devam ediyorum.
Acaba bu işin arkasında farklı oyunlar mı var? Yani kısacası bazı kişiler, bu ligde kalacak ve düşecek takımlar konusunda sezon başında bir anlaşmaya mı vardı? Diyorum ya daha biz çok konuşuruz?