MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR’A PARA DOPİNGİ

OFANSİF - Mustafa GÜRBÜZ


Kayserispor’da yeni dönem farklı ve paralı başlıyor. Futbolcuların alacakları konusunda bu zamana kadar yaşanan sıkıntıların, hafta başında yapılan açıklamalarda aşılacağı belirtilmiş ve bu konuda ilk adımın ne zaman atılacağı merakla beklenmeye başlamıştı. Kulübe yakın kaynaklardan edinilen bilgilere göre Kayserispor’da futbolculara ve teknik heyete bir ödeme için düğmeye basıldı. Ciddi bir miktardaki ödeme konusunda futbolcuların ne diyeceğinden daha çok, bu hafta sahada neler yapılacağı konusu şimdilerde kafamdaki tek düşünce diyebilirim. Bu konuda bazıları paranın sıkıntılarla bir alakası yok dese de, ben bu konuda yaşanacak olan haftadan sonra değerlendirmenin daha doğru olacağını belirtmeliyim. Şu sıralar maddi problemlerin veya diğer konuların bir kenara bırakılarak yapılacak olan genel kurul için gün sayıldığını da belirtmek isterim. Yani anlayacağınız şu sıralar bizim kulüpte büyük bir hareketlilik yaşanıyor. Gelenler gidenler derken, bu zamana kadar hep paradan bahseden bizler de şimdi işlerin nasıl ilerleyeceğini merakla beklemeye başladık.

Kayserispor’da şu sıralar atılan adımların takımdaki moralleri yükselteceğinden kimsenin şüphesi yoktur. Bu bir de maddiyatla desteklendiğinde bence bu hafta farklı bir takımı sahada izleyebiliriz.

Bu arada birileri Mensah konusunda sezon arasında bir köşe kapmaca oynamak isterse de bu işin biraz zor olduğunu belirtmek isterim…