MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR´DA ?ASAMOAH´ SEVİNCİ!

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Süper Lig´in ikinci yarısı öncesinde çalışmalarına Antalya´da devam eden Kayserispor´da hazırlıklar tüm hızıyla devam ederken, hava muhalefeti bazen çalışmaları yarıda bıraktırabiliyor. Daha önce iki hazırlık maçı oynayacağı ifade edilen Kayserisporda, yöneticiler Antalya´da kamp yapan başka bir ekiple daha hazırlık maçı yapma niyetinde olduklarını dile getirmişlerdi. Bu gelişmeler eşliğinde Şanlıurfa ile bir hazırlık maçı ayarlandı. Maç başladı ama hava muhalefeti hesaba hiç katılmamıştı. Yoğun yağış nedeniyle maç 62.dakikada yarıda kaldı. Yani kısacası yağmur maça engel oldu.

Maç 1-1 iken tatil edildi ama burada önemli olan sahada yer alan isimler ve ilk yarıda özlemle beklediğimiz bazı futbolcuların performanslarıydı. Maçta Kayserispor´un bir golü var ve bu golü de uzun zamandır beklenen isim kaydetti. Asamaoah Gyan, bu maçta forma giydi ve attığı şık golle de ikinci yarı öncesinde teknik heyete verdiği sözü bir anlamda da yerine getirmeye çalıştığını gösterdi.

Kayserispor kamp çerçevesinde sadece hazırlık maçları oynamıyor, hazır olmayan isimlerini de ikinci yarıya hazırlıyor. Bunlardan birisi olan Asamoah, umarım ikinci yarıda eksikliğe yanıt verir ve yeni bir transfer gibi yüzümüzü güldürür. Gol yollarında etkili olacağını düşündüğüm bu futbolcunun performans konusunda ise hala eksiği olduğunu düşünüyorum. Arkadaşlarına yetişmesi zaman alsa da önemli maçlarda kurtarıcı olması ve ihtiyaca yanıt vermesi taraftarı olduğu kadar yönetimi de memnun edecektir?