MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR´DA BEKLEYİŞLERİN GERGİNLİĞİ!

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Süper Lig´de yeni dönemde sıkıntı yaşamamak adına sezon başında ince eleyen Kayserispor´da yöneticiler, taraftarın merakını iyice kabartmaya başladılar. Özellikle yeni dönemde takımı kimin idarece edeceğinin merakı hemen her yerde karşıma çıkan bir soru oluyor. Geçen gün bir davet vesilesi ile gittiğim yemekte dahi çalışan arkadaşlar, ?Ertuğrul Sağlam mı, yoksa sizlerin de yazdığı gibi farklı bir isim mi takımın başına gelecek? diye soruyorlar. Bu sorunun mutlak cevabı birkaç gün içinde açıklanacaktır ama biz sadece bu konuda değil diğer transferler konusunda da yönetimin hızlı adımlar atmasını bekliyorum.
Transferde adı öne çıkan futbolcular konusunda diğer kulüplerin de yavaş yavaş hareketlenmeye başlamaları, piyasanın ateşini iyice artıracak. Önceliğin teknik adamda olduğunu belirten yöneticiler hem bu konuda, hem de futbolcu konusunda adım atsalar da ağızlarını bıçak açmıyor. Spor kamuoyunda adı öne çıkan futbolcular konusunda ve bu isimlerin Kayserispor´la ilgilendiklerinin birçok kere haber olarak aktarılmasında üzerimize düşeni yaptık.
Yeni dönemde takıma yapılacak takviyeler konusunda yönetimin daha önceden birçok futbolcuyu listesine aldığını belirtmiştik. Bunun yanı sıra çalıştırıcı konusunda da Ertuğrul Sağlam ismi gündeme gelmiş hatta yönetimde de ağırlıklı isim bu olmuştu. Lakin bazı soru işaretleri var ki, Ertuğrul Sağlam konusunda bu durum ilimiz yöneticileri ve Bakan Mehmet Özhaseki ile de konuşulacaktır. Sağlam´ın dışında bir başka isim ise İbrahim Üzülmez. Bence Sağlam ile prensipte el sıkışıldı?