MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR´DA BİLET FİYATLARI


Süper Lig´de bu hafta sahasında Galatasaray´ı konuk edecek olan Kayserispor´da futbolcuların morallerinin yerinde olması teknik heyetin yüzünü güldürüyor. Kadroda sıkıntı yok desekte sezon başından bu yana eksikliği hissedilen Traore ve Samba Sow´un şu aralar eksikliği hissediliyor. Son transferlerde takıma katkı sağlayacaktır. Ümit ediyorum ki Galatasaray karşısında bu isimler oynar. Orta alanda sıkıntı yaşayan temsilcimizin en önemli transferi şüphesiz Umut Bulut oldu. Gol yollarında ve orta sahanın ilerisinde önemli bir isim olarak karşımıza çıkan Umut, Galatasaray´a karşı da önemli bir mücadele verecektir.
Cumartesi akşam oynanacak olan karşılaşma belki de Kayserispor taraftarına bir bayram hediyesi olabilir. Arefeden bir gün önce Galatasaray´ı konuk edecek olan sarı-kırmızılıların açıkladıkları bilet fiyatları ise el yakıyor. 100 liradan başlayan bilet fiyatları taraftara da ?Ne oluyor?´ sorusunu söylettiriyor. Kayserispor, Fenerbahçe karşısında oynadığı oyunla Galatasaray´a karşı önemli bir mücadele örneği daha sergiler mi bilinmez ama taraftarının desteğini arkasına almasını umut ediyorum.
Kombine konusunda sıkıntılı olan yönetim sezon başında fazla kombine satışına da pek sıcak bakmadı. Nitekim cüzi fiyatlarla satılan kombinelerin satılamaması veyahut da sınırlı sayıda olması da böyle maçlarda bilet fiyatlarının yüksek olmasına neden oluyor. Galatasaray maçları genelde kalabalık bir seyirci karşısında oynansa da belki de bu maçta beklenildiği gibi olmayacaktır?