MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR´DA BİLİNMEYEN HALLER!

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Kayserispor´da bilinmeyen yönetim ve teknik direktör bilmecesi takımın ilerleyen haftalarda başını bir hayli ağrıtacağa benziyor. Ligin ilk yarısının son haftalarına geldiğimiz şu günlerde, özellikle yaşanan kayıpların verdiği maddi ve manevi tahribat daha da büyük oluyor. Ligin altında kendisine yer bulan Kayserispor, üstündeki takımlarla puan farkını da aşıyor. Daha önceleri her takımın denk bir düzlemde ilerlediğinden bahsediyorduk. Yani bir, iki maç kazanımıyla takım orta sıralara kadar ilerleyebiliyordu.
Durum artık farklı, Kayserispor yaşadığı kayıplarla ligde alt sıralarda kendisine yer alırken rakipleri ise üst sıralara tırmanmaya ve puan farkını açmaya devam ediyor. Bakınız Adanaspor, Kayserispor, Gaziantepspor ve Çaykur Rizespor derken 4 takımın altta, düşmemek için mücadele vereceği görünüyor. Her dönem bu sancıyı yaşayan Kayserispor´un umarım bu dönem de şansı yaver gider ve ligde kalmayı başarır. Bu stres ve bu sıkıntı taraftarı ise her yıl birazcık daha yoruyor ve yaşlandırıyor.
Umarım yönetim ve teknik heyet konusu, Aralık sonuna doğru belli olur. Yapılması gereken güçlü bir yönetim ve takımı iyi bir teknik adamın idare etmesi, bununla beraber etkili birkaç transferin takıma adapte edilmesidir. Böyle olursa Kayserispor´da işler yolunda gider yoksa dün de belirtmiş olduğum gibi bir alt ligde bu takımı izlemeye devam ederiz?