MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR´DA DEĞERİNİ BULAN HER FUTBOLCU?

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Süper Lig temsilcimiz Kayserispor´da tüm gözler hafta sonunda oynanacak olan Konya maçına çevrildi. Bu önemli maç öncesinde yöneticiler taraftara ?Maça gelin´ çağrısında bulunurken, diğer yandan futbolcular da kadroda yer alabilmek için idmanlarda kıyasıya mücadele ediyorlar. Futbolcuların neredeyse tüm idmanlarını yakından takip eden ve onlar hakkında teknik heyetten her gün bilgi alan Kulüp Başkanı Erol Bedir, Konya maçında takımın sahadan mutlak galip çıkacağını da iddia ediyor. Futbolcularına o kadar çok inanmış ki Başkan Bedir, farklı bir sonuç olursa şeklindeki yaklaşımları dahi ilk söylemin hemen ardından ret ediyor.

Hal böyle olunca da futbolcuların idmanlardaki hırsını sizler düşünün. Gerçek anlamda kemiklerin konuştuğu bu idmanlarda ayakta kalanların kadroya gireceklerini belirten teknik heyetin, savaşan bir ekiple Konya karşısında olacakları da şimdiden net bir şekilde görülüyor. Moraller bu şekilde üst düzey seyrederken diğer yandan idmanı izlemeye gelen bazı taraftarların sezon arası ile ilgili çıkan dedikoduları dillendirdikleri görüldü. Bu durum karşısında da Başkan sert yanıtlar verdi.

Verilen yanıtların sert olması bence doğru. Çünkü kadroda yer alan bazı isimlerin dahi dilere dolanması ne kadar gerçekçi olabilir ki? Başkan ve yönetimin her zaman belirttiği gibi değerini bulan her futbolcu gidebilir. Yani Kayserispor değerini bulan her futbolcuyu gönderebilir veya değeri olan her futbolcuyu kadrosuna katabilir. Ama şu anda bunları konuşmak Kayserispor´a zarar verir. Bu kulübe yapılan hoş olmayan bir harekettir?