MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR´DA DEĞİŞİM

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Kayserispor´da artık son viraja girilmiş durumda. Akhisarspor karşısında oynanan oyun ve alınan sonuç kimseyi memnun etmedi. Özellikle Teknik Direktör Şumi´nin ilk 8 içerisinde olma hedefi son haftaya kalmış gibi görünüyor. Akhisar maçında ortaya konan oyunun yöneticileri de memnun etmedi. Lig´in bitimiyle birlikte kadroda önemli bir revizyona gidileceği söyleniyor. Aslına bakacak olursanız, sezonun sonunu bekleyen birçok kişi, takımla ilgili herhangi bir yorum yapmaktan da kaçınıyor. Mevcutta konuşulacak olanların takıma zarar vermemesi için böyle bir adım atılırken, sezon bitimi ile birlikte nelerin ortaya çıkacağı ise merakla bekleniyor.

Kayserispor ligde son haftalarda gerek oyunuyla gerekse futbolcularının boş vermişliğiyle bir hayli gündeme geliyor. Teknik heyetin futbolcuları disiplin altına alamaması ise başka bir sorun olarak karşımıza çıkıyor. Umarım Malatya maçı ile son nokta konulur. Çünkü ligde son haftalarla birlikte 2. yarı çok kötü bir futbol sergileniyor. 2. yarıdaki performansıyla Kayserispor, ligden düşmesi kesinleşen Karabük´ten sonra ikinci takım olarak karşımıza çıkıyor.  

Gelecek sezonda da bu şekilde yola çıkılmaması için yöneticiler uyarılıyor. Ben de bu uyarılara katılıyorum, umarım nokta atış yapılır ve transferlerle bu takım daha da güçlendirilir?