MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR´DA DURMAK YOK!

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Yaşanan değişimler sonrasında moral ve motivasyon yönünden farklı bir havaya bürünen Kayserispor´da, çalışmalar hız kesmiyor. Özellikle ligin alt kısmından biran önce sıyrılarak uzaklaşmak isteyen sarı-kırmızılılarda göreve yeni gelen Hikmet Karaman, ekibiyle kalan iki maçı da puanlarla tamamlamak için gece gündüz aralıksız çalışmalarına devam ediyor. Takımın Kasımpaşa ile oynanan maç sonrasında yakaladığı havayı artırarak devam ettirmek için Akhisar karşısında da puan veya puanların hesabını yapan sarı-kırmızılı ekipte hedef, sezon bitimine kadar oynanacak olan iki maçı da galibiyetle kapatmak olarak belirlendi.

Bu konuda Hikmet Karaman´ın ekibine tesislerden çıkmadan tam anlamda bir kamp devresi gibi çalışma yapmak istediğini belirtmesi, deyim yerindeyse ?Kayserispor´da kırmızı alarm verildi´ yorumlarına neden oldu. Kayserispor´da alınan Kasımpaşa galibiyetinin sadece bir maçlık bir şans işi olmadığını göstermek isteyen teknik ekip futbolcuları bu konuda motive ederek Akhisar karşısına çıkarmaya hazırlanıyorlar.

Teknik Direktör Hikmet Karaman basın mensuplarıyla yaptığı röportajlarda ise destek çağrısında bulunuyor. Karaman, takımın yakaladığı havanın etkisini artırması gerektiğini ve bu konuda maçlarda taraftarın tam desteğinin şart olduğunun altını çizerken, diğer yandan futbolculara da kendileri için oynamaları gerektiğinin anlatıyor. Kayserispor şu sıralar tam anlamıyla Akhisar maçına odaklanmış durumda. Bu maç ile yatıp kalkan futbolcuların aklında ise sadece galibiyet var. Galibiyet için de durmadan çalışmalar devam ediyor?