MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR´DA ESKİ ÖĞRENCİLER TOPLANMAYA BAŞLADI!


Temsilcimiz Kayserispor´da transferler yavaş yavaş gerçekleşmeye başladı. Yerli ve yabancı oyuncular derken kadroda eksik görülen yerlerin takviyeleri yapılıyor. Kimisi alt liglerden kimileri ise daha önce Süper Lig tecrübesi olanlardan derken futbolcular imzalar atıyor. Yapılan yerli transferler konusunda fazla bir şey söylemeyeceğim.
Çünkü kadroda ilk 11´e takviye olarak bazı futbolcuların katılabileceğini hemen hemen her kulüpte görüyor ve yaşıyoruz. Ama yabancı oyuncu konusunda ise nokta atışın yapılmaması maliyetler yönünden takımın zor günler yaşamasına sebep olabiliyor. Kayserispor´da yapılan transfere bakınca Hakan Kutlu kendisiyle daha önce çalışmış isimlerden bir kadro kurmaya çalışıyor. Her şey buraya kadar güzel denebilir. Ama taraftarın hepside aynı fikirde değil. Mesela Hakan Kutlu konusunda bile hala olumsuz düşünenler var. Hal böyle olunca da yapılan transferler de sorun oluşturmaya başlıyor.
Çünkü olumsuz düşünenler ?Bu futbolcular iyiydi de neden geldikleri takımlar, liglerinde zor anlar yaşadı? diyenlere ise cevap verilemiyor. İşte Hakan Kutlu ve eski öğrencileri derken şimdilerde sarı-kırmızılı çatı altında eski öğrencilerin toplantısı başladı. Umarım atılan taşlar yerini bulur da takım bu sezon ligde zor anlar yaşamaz. Yoksa bir kötü gidişte ilk giden hoca olsa da onun getirdiği futbolcular ne yazık ki sezon arasına kadar takımda kalır?


14 TEMMUZ 2016 KAYTV HABER paylaşan: kaytv