MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR´DA FUTBOLCULAR NE YAPIYOR?

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Süper Lig´de son haftalarda aldığı galibiyetlerle adından sıkça söz ettiren Kayserispor´da futbolcular, lige verilen arada birkaç günlük dinlenme fırsatı buldular ve kafalarını ve bedenlerini sanırım iyice dinlendirdiler. Son haftalarda aldıkları sonuçlarla adlarından ne kadar da fazla söz ettirseler de, son oynadıkları Gaziantepspor maçındaki oyunları herkesi şoke etti. Özellikle sahada var olma mücadelesi veren rakibin karşısında direnç dahi gösteremeyen oyuncular konusunda en doğru yaklaşımı Teknik Direktör Sergen Yalçın verdi.
Ligin ikinci yarısındaki ilk maçta Başakşehir´e en farklı skorla yenilmiş ve kadrosu tam olmayan temsilcimiz için ?Olur böyle vakalar´ dedirtmişti. Ama bu maçtan sonra ise akıllara farklı düşüncelerin gelmesine neden olmuştur. Sanki bazı oyuncular ligin alt tarafından kurtulmak için değil de, her hafta heyecan yaşanması için ellerini birazcık taşın altından çekmiş gibi bir görüntü verdiler.
Gaziantepspor aldığı bu galibiyetle ligde çok da rahat bir duruma gelmedi. Baktığınızda ligde yine ecel terleri dökecek olanlar bizleriz. Neden böyle bir durumla karşı karşıya kalırız anlamıyorum. Ama şeytanın avukatlığını da yaptığım bazı zamanlar olmuyor değil. O dakikalarda ise aklıma kötü kötü senaryolar geliyor. Umarım bazı futbolcular için düşündüğüm bu durumlar sadece benim kafamın içindeki senaryo durumlarıdır?