MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR´DA GENEL KURUL BEKLEMEYİN!

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Süper Lig´de bu sezon kalmayı başaran ve çok çetin bir ikinci yarı geçiren Kayserispor´da futbolcular, bu hafta sahalarında oynayacakları Adanaspor maçına odaklansalar da, yönetim farklı konularda görüşmeler yapıyor. Özellikle sezon sonu ile birlikte görevi bırakmayı düşünen ve bu fikrini çevresiyle paylaşan Başkan Erol Bedir´e ilimiz yöneticilerinden izin çıkmadı. Bu göreve gelmesi konusunda etkili olan gerek Bakan Özhaseki, gerekse de Başkan Çelik kulüpte herhangi bir değişim yaşamadan yola devam edilmesi, birkaç mali güç katacak ismin kadroya girmek istemesi halinde bu isimlerin listeye girmesi için bir değişim yapılabileceği cevabı verildi.
Bu yapılan görüşmelerden sonra Başkan Erol Bedir ve arkadaşları da ilk toplantılarında takımın geleceğine dair neler yapacaklarını kararlaştırmaya başladılar. Transfer konusundan tutun da, takımın gelecek sezon mali yapısındaki sorunların çözümlenmesine kadar birçok sorun masaya yatırıldı. Erol Bedir ve arkadaşları bu konuda beyin yorarken diğer yandan da yeni kadro için önceliğin Teknik Direktör olduğu ve bu konuda da Mesut Bakkal ile masaya oturmaya hazırlandıkları bilgisi kulislerde dolaşıyor.
Kayserispor´da ilimiz yöneticileri gelecek sezonlarda da anlaşılan kulübün mali yapısında söz hakkı olmaya devam edecekler. Çünkü maliyet olarak gelenin bir türlü borcu kapayamayacağını gören yönetim, UEFA lisansını sağlıklı bir şekilde almak için de acilen bazı ödemelerin yapılmasını ilimiz yöneticilerine ilettiler. Geçmiş dönemlerden kalma borçlar nedeniyle, her dönem sıkıntı içinde olan yöneticiler, bu nedenle genel kurul yapma konusunu gündeme getirmişlerdi. Takımı ligde bıraktıktan sonra bu başarılı bir dönem geçiren Erol Bedir´in de yönetici arkadaşlarından her konuda tam destek aldığı belirtiliyor?