MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR´DA GENEL KURUL HEYECANI

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Süper Lig temsilcimiz Kayserispor´da yeni dönem için bekleyiş tüm hızıyla sürüyor. Özellikle yapılacak olağanüstü genel kurul öncesinde yönetim bazında bazı isimlerin konuşulduğunu belirtmiştim. Hatta televizyon programında bir veya iki kişi değil farklı 4 grup içinde isim listesi hazırlanabileceği, bu konuda en net söylemin ise 17 Aralık´tan sonra olacağını düşünüyorum. Kayserispor´da öyle bir zaman yaşanıyor ki, ne diyeceğimi bilemiyorum. Teknik direktörlüğüne vekaleten bakılan, yönetimi genel kurul kararı alan, futbolcuları ise hala bu ligde kendisine gelememiş bir yapıdan ve zamandan bahsediyorum.
Yönetim konusunda Recep Mamur´un hala göreve devam edip, etmeyeceği konusunda spor kamuoyunda bir şüphe dolanıp duruyor. Recep Mamur olağanüstü genel kurul kararı alsa da, herhangi bir yerde ?ben bu saatten sonra bu işte yokum´ demedi. Bu durum karşısında da ortaya aday olarak da kimse çıkmadı. Aslında bazı isimler ortaya çıkma yerine kapalı kapılar ardından isimlerle liste yazbozu yapıyorlar.
İstanbul´da yer alan iki isim ki, daha öncede sporun içinde yer alan bu isimler her zaman olduğu gibi Kayserispor konusunda yine Bakan Mehmet Özhaseki´den olumlu yanıt bekliyorlar. Bakan her ne kadar ?Onursal Başkan´ görevini de bırakmış olsa da Kayserispor´un başı sıkıştığında her zaman yanında olduğundan dolayı adres yine Bakan Özhaseki oluyor. Umarım bu fısıltılar sağlam bir yapıyı oluşturur da bu takımda ikinci yarı öncesinde sancılarından kurtulur?