MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR´DA, GÖZTEPE GERGİNLİĞİ!

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Kayserispor´un deplasmanda aldığı bu farklı sonuç için ne söylemem gerektiğini veya yazmam gerektiğini inanın bilemiyorum. Eldeki somut veriler ışığında bakacak olursak, ligde işimizin bu saatten sonra çok zor olduğunu fakat bunların hepsini her hafta bu şekilde dillendirmenin de kime faydası var, inanın onu da sizlerin takdirine bırakıyorum.

Her haftaya ayrı bir umutla çalışmalara başlasak da, ne yazık ki maç günü elde edilen sonuç, bizleri pek tatmin etmiyor. Bu konuda kimi zaman federasyon, kimi zamanda hakemler diye dem vursak da, Göztepe maçında işin bu boyutlarını hiç düşünmeden sadece sahadaki isimlere gözleri çevirmenin daha doğru olacağını düşünüyorum. Hafta sonunda İzmir´de oynanan maçta her ne kadar kadroda eksik isimler olsa da, mevcut kadroda bulunanlar da emeklerini esirger bir vaziyette sahada dolaştılar. Allah aşkına bu takımın oynadığı hangi maçta kendi sahamıza kapanmak gibi bir huydan vazgeçildiğini göreceğiz anlamıyorum. Gol atsak da, gol yesek de Kayserispor bu sezon rakipler karşısında çaresiz oyun oynayan bir takım hüviyetinde.

Maçı izleyenler sonuç karşısında her ne kadar sinir krizi geçirseler de, izlemeyenler de ?Biz 5 tane yer demiştik, yaklaşmış´ şeklinde yaptıkları yorumlarla, bu takımın bu sezon ki halini kısaca özetlemeye çalışıyorlar. Futbolcuların bu takımda oyun oynamama gibi bir arzuları var. Lütfen yönetim artık bu duruma bir çare bulsun ya da buldursun. Para ise bunu açıkça söylesinler. Futbolcular 3 aydır maaş alamıyor deniyor, eğer böyle ise düzeltmek için çabalansın. Biran önce yapılsın. Yoksa çok geç kalınmış olacak?