MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR´DA GÜÇLÜ YAPI!

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Kayserispor´da yeni dönem biraz sancılı başlayacak gibi görünüyor. Yönetimin aldığı seçim kararından sonra atılacak adımın ne olacağı ile ilgili hala belirsizlik devam ediyor. Kayserispor´da yeni yönetim için Başkan Erol Bedir bazı oda başkanları ve belediye başkanları ile bir görüşme trafiği gerçekleştirecek. Daha öncede oluşan yönetimler gibi her yerden bir temsilcinin yönetim içinde olması, kulübün mali yapısında da bir güçlenmeyi ortaya çıkartacak. Sadece mali yapıda güçlenme değil, aynı zamanda şehir olarak takımın sahiplenilmesi konusunda da, herkesin temsilcisi aracılığıyla bu görevi en iyi şekilde yerine getireceğini de düşünüyorum.

Daha önceleri Kayserispor´da böyle yönetimler oluşmuş ve takımın ligde kalışı sağlanmıştı. İşte yeni dönemde de Kayserispor´da Başkan Erol Bedir ve belediye başkanları ne konuşacaklar şimdiden merak edilmeye başladı. Gerçi kulübün kaynak beklediği belediyeler bu dönemde işlerinin biraz zor olacağını söyleseler de, ne yapılacağı ile ilgili olarak önümüzdeki günlerde net adımlar atılacaktır.

Bayram öncesinde her kafadan bir ses çıktığı doğrudur. Bu önemli değil. Çünkü bayram sonrasında yapılacak olan toplantılar da, oluşacak yeni yönetim için net kararlar verilecektir. Bu yüzden şimdilik bize beklemek ve sonrasını gözlemlemek düşüyor?