MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR´DA GÜNDEM DEĞİŞMİYOR!

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Kayserispor´da, Alanyaspor mağlubiyeti sonrasında düğmeye basıldı ve ardı ardına görüşmeler yapıldı. Hafta sonu gerçekleşen toplantıların en dikkat çeken yanı, çok uzun sürmesi oldu. Özellikle idman programını iptal ettiren yöneticilerin, futbolcular ve teknik heyetle teke tek yaptığı görüşmelerde; herkesim ?ne gibi bir sonuç ortaya çıkacak?´ diye, dört gözle toplantıların tamamlanmasını beklediler. Sabah saatlerinden itibaren başlayan toplantılarda çıkan sonuç ise beklediğimden farklı değildi. ?Teknik heyete güveniyoruz ve yolumuza emin adımlarla ilerleyeceğiz.´

Bazılarımız teknik heyetin değişmesi gerektiğini söylese de, bu konuda onlarla aynı görüşte olmadığımın bir kez daha altını çizmek isterim. Kayserispor´da kötü oyun ve sonuçların altında yatan tüm sebep, maddi imkânsızlıklardır. Yönetimde bunun bilinci ile istifa etmeyi dahi gündeme getiren Ertuğrul Sağlam´a, bu düşüncesini kabul etmediklerini deklare ettiler. Yani anlayacağınız yönetimde aslında futbolcuların sorununun maddi imkânsızlıklar olduğunu bal gibi biliyor.

Böyle olunca da iş, yine yönetime ve şehrin ileri gelenlerine düşüyor. Hani yapılacak olan bir zirve vardı ya, işte söz ona getiriliyor. Sahi, zirveden bahsetmişken, Kayserispor´un bu durumu hakkında ne zaman yeniden bir toplantı yapılacak? Hala bu konuda en ufak bir hareketlenme yok. Kayseri gündemi şu günlerde seçimlere odaklanmış ve adaylar konusunda kafa yorarken, olan Kayserispor´a oluyor. Eğer bu sezonun bu şekilde geçeceğini düşünen varsa bilsin ki, bu takımı ilerleyen günlerde daha sıkıntılı bulabilirler ve bir daha ayağa kaldırılacak bir yanını arasalar da  bulamazlar?