MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR´DA HAREKAT BAŞLADI MI?

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Süper Lig´de yerinde saymaya devam eden ve ligde son haftalarda aldığı sonuçlarla taraftarını üzen Kayserispor´da futbolcular konusunda bazı adımlar atılmaya başladı. Özellikle futbolcuların saha içindeki formsuz halleri taraftarın da tepkisini çekmeye başladı. Son oynanan Trabzon maçında alınan sonuç ve ikinci yarıda ortaya konan oyun tepkilere yol açarken yönetimin bu konuda ne yapacağı da sorulmaya başlamıştı.

Teknik heyetin raporu doğrultusunda kulüpten gelen bir haber beni fazlasıyla şaşırttı. Devamlı yedek kadrosunda yer alan futbolcu Boldrin, kadro dışı kalmış. Bu haberi ilk duyduğumda şaşırmadım dersem yalan olur. Çünkü sahada yer almayan bir futbolcuyu kadro dışı bırakmak kulübe ne kazandırır ki, diye kendi kendime sormuştum. Bu sorumun cevabını da yine kendim vermiş ve sanırım uzun zamandır yedek kadrosunda kalmak kulüpteki son durumu ortaya çıkarttı diyerek ifade etmeye çalışmıştım. Şimdi sormak isterim; bu futbolcunun kadro dışı kalması gerçekten takıma fayda sağlayacak mı? Ya da başka bir deyişle kulüpte son günlerin sorumlusu bu isim miydi?

Eğer ki bu isim gerçekten sorun ise ve çözüm bulunduysa, bu hafta sorunsuz bir maç izleyeceğiz. Ama sorun hala giderilmediyse bence yönetim cesaretli olmalı ve kötü sonucun kaynağına inmeli. Kim olursa olsun gözünün yaşına bakmadan gerekeni yapmalıdır. Yoksa çok geç olacak ve takım sezon sonuna tribünlerde taraftar bulamadan maçlarını tamamlayacak?