MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR´DA İŞLER NASIL OLACAK?

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Hafta içerisinde Kayserispor´da bazı gelişmeler olunca, sıcağı sıcağına sizlerle paylaşmak istedim ve bir an önce gerek haber olarak, gerekse de köşemdeki yazımda olanları kısaca aktardım. ?O günden buyana daha kaç gün geçti´ derken, bakıyorum da herkesin ağzında farklı bir söylem oluşmuş. Kimisi paradan, kimisi isimlerden, kimisi de siyasilerin nasıl bir yol izleyeceğinden bahsederken kısacası ortalık şimdilik Arap saçına dönmüş gibi görünüyor. Ha bu arada birde prensipte anlaşma sağlandığı duyurulan Ertuğrul Sağlam´dan. Başkan adayı Saffet Külahçı acilen gerekli olan paranın bulunması konusunda bazı sözler aldıklarını belirtmişti. Hatta bunun üzerine kulüp tesislerine giderek Başkan Ahmet Yıldız ile görüştü.

Yönetimde olması beklenen bazı isimlerde bu ziyarette neler yapabileceklerini belirtiler. Daha bunun üzerinden 48 saat geçmeden yine her köşeden bir söz konuşulmaya başlandı. Kulübün gerçekten mali yapısı zor dense de acilen ödenmesi gereken ortada bir tutar var. Kimse bu tutarın kim tarafından ödeneceği konusunda bir açıklama yapmıyor. İşin aslı bu tutar ödenmezse futbolcular arasında bayağı karışık haller ortaya çıkacak. Bakıyorum da mevcutta ortaya çıkan isimlerde bu miktarın ödenmesi konusunda siyasilerin yapacağı çalışmaya odaklanmışlar.

Eğer ki bu miktar ödenmez ve sıkıntılar artarsa ortaya çıkan isimlerinde pek yeni oluşumu devam ettirecek durumlarından söz edilmeyeceği görülüyor. Kısacası Kayserispor´un kurtuluşu acilen ödenmesi gereken miktarla alakalı. Umarım bu konuda Kayseri takımına sahip çıkar. Ben böyle söylerken bazılarınızın mırıldanmalarını duymuyor değilim. Bu kadar borç ve bu kadar saat bekleme denklemlerini konuşuyorsunuz. Bunu da sizlerin takdirine bırakıyorum?