MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR´DA KOMBİNE ATAĞI!

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Süper Lig temsilcimiz Kayserispor´da oluşan yeni yönetim değişim sürecini hızlandırdı. Ligin ikinci yarısı olmasına karşın taraftara farklı yaklaşımlar sergileyen yöneticiler, kulübün tüm taraftarlara ait olduğunu hemen her fırsatta dile getirmeye ve buna göre çalışmalar yapmaya başladılar. İnternet sitesi aracılığıyla, yaşanan tüm değişimleri taraftara aktaran Kayserispor´da yöneticiler, son olarak kombine çalışmalarında farklı bir boyuta geçtiler.
Daha önceleri boş kalan localar konusunda sezonluk ve maçlık diye iki bölüm halinde satış yapma kararı alan sarı-kırmızılı yöneticiler, bu ülkenin her zaman minnet duyması gerektiğine inandığım bir bölümü var ki, Gazi ve şehit yakınları; onlar için de kale arkalarındaki 250´şer kişilik localar açıldı. Gazi ve şehit yakınları, passoliglerini almak şartıyla ücretsiz bir şekilde maçları buralardan izlemeye davet edildiler.
Bu gelişmelerin dışında Kayserispor ligde kombine satışı konusunda da adını üst sıralara taşımışa benziyor. Sezonun ikinci yarısında yapılan kampanya eşliğinde öyle bir atak yapıldı ki, Kayserispor Süper Lig takımları arasında ilk 6 takım arasına girmeyi de başardı. Bakıldığında ligdeki diğer takımlar taraftar sayısında şikayet etse de, ikinci yarı ile birlikte Kayserispor böyle bir şikayeti artık diline dolamayacak. Sezon başında her ne kadar serzenişler olsa da, demek ki ?Her yiğidin bir yoğurt yiyişi varmış´ dedirten mevcut yönetim, taraftarı da tribünlere çekmeyi başarmışa benziyor.