MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR´DA KORKULU RÜYA!

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Kayserispor´a göz mü değdi bilemiyorum?  Son idmanda yaşanan sakatlanma, kadroda yine bu dönem bir sıkıntı yaşanmaması için taraftarı da büyük endişeye sevk ediyor. Geçen sezon başında idmanlarda sakatlanmalar yaşanmış ve bu yüzden birçok oyuncu kadro da yer alamamıştı. Bu nedenle daha sezon başı yapılan idmanlar diye düşünülse de, yeni dönemde sakatlanmaların yaşanmasıyla önemli isimlerin uzun soluklu kadroda yer alamayacak olmaları, yeniden taraftar üzerinde bir endişeye neden oluyor.

Yapılan idmanlar ve kamp programına baktığınızda yaklaşık 13 günlük bir zamanı Avusturya´da geçirecek olan Kayserispor´da, son sakatlanma yaşayan iki isim kadroya dâhil edilmedi. Bu iki futbolcu tedavilerine burada devam edilecek. Çarpışma sonucu hem kalede, hem de forvet hattında yer alan isimlerin takımdan ayrı kalacak olmaları teknik heyeti de şimdiden düşündürmeye başladı. Takviyelerin yeterliliği sorgulanmaya başlasa da, hala zaman varken kadronun yedekli bir şekilde organize olarak tamamlanması için yönetimle yeniden bir araya gelinmesi de gerekiyor.

Yani kısacası sezon başında yapılan hazırlıklar ve kadro oluşumu taraftarı heyecanlandırıyor. Parasal konularda her zaman sıkıntı yaşadıklarını dile getiren yöneticiler de, kadroda oluşacak pahalılığı önlemek adına bonservisi elinde olan isimleri ya da kiralık olarak yeni olan isimleri, tercih ederek bir anlamda da ayağını yorganına göre uzatmaya çalışıyor. Bunların hepsine eyvallah desek de, umarım takım lige başladığında rakiplerinin çok gerisinde kalan bir görüntü vermez?