MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR´DA ?KUTLU´ TARTIŞMASI!


Kayserispor´da, Beşiktaş maçının kaybedilmesinden sonra teknik heyet konusunda biz dizi eleştiri ortaya atıldı. Eleştirilerin geneline baktığımızda Teknik Direktör Hakan Kutlu´nun Kayserispor´u, Süper Lig´de daha fazla idare edemeyeceğine vurgu yapılıyor. Geçtiğimiz sezon takımın başına geçen ve Kayserispor´un ligde kalması konusunda çalışmalar yaparak son haftalarda sarı-kırmızılı taraftara derin bir nefes aldıran Teknik Direktör Hakan Kutlu aslında sezon başında da aynı eleştirilere muhatap olmuştu.
Performansı bir inen, bir çıkan Hakan Kutlu´ya görev süresi konusunda bu sezon başında bile ömür biçenler oldu. İşte o dönemlerden bu zamana bakıldığında ligde 7 hafta geride kaldı. Alınan puanlar ve ortaya konan futbol Hakan Kutlu´yu yeniden spor kamuoyunda konuşulanların ilk sırasına yerleştirdi. İlk haftalarda ortaya konan futbol sezon başında yapılan eleştirilerin ateşini söndürecek dereceye getirse de ne yazık ki takımın 7 haftalık süreçte 5 puanla ligin altlarında bulunması aynı eleştirilerin ateşini körükledi. Gerçekte bu ligde Kayserispor ne yapabilir? Spor kamuoyunda şu aralar bu soru cevap arıyor.
Bu şekilde devam ederse ne teknik heyet, ne de yönetim yaşanan süreçte ligdeki çetin koşullara göğüs geremez. Resmen can pazarının yaşandığı bu ligde Kayserispor´da Gaziantep maçı sonrasında bazı adımlar da atılabilir. Ama önce galibiyetlerin alınması ve takımın düzlüğe çıkması gerekiyor?