MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR´DA NELER OLMUŞ ÖYLE?

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Süper Lig için ayakta kalsın ve yoluna devam etsin dediğimiz Kayserispor´da kazan kaynamaya devam ediyor. Daha önceleri söylediğimiz bazı olayların yeniş yeni gün yüzüne çıkması ise beni bir haylisiyle endişelendiriyor. Aslında daha önceleri takımın nasıl bir borç batağında olduğundan bahsetmiş ve ?Umarım bunlar gerçek olmaz´ demiştim. Ama bakıyorum da kulüpten yapılan resmi açıklama bu kulübün ne denli zor günlerle karşı karşıya kaldığını gösteriyor.
CAS ve FIFA derken yaklaşık 50´ye yakın futbolcu kulüple davalık ve yaklaşık 50 Milyon liraya yakında bir borç ortaya çıkıyor. Ha sadece bu da değil. Birde bu sezon sonuna kadar futbolculara ödenecek olanlarla birlikte sezon başından bu yana 30 Milyon da bunun bonusu olarak karşımıza çıkıyor. ?İyi de bu sezon sonuna kadar ligden para gelmeyecek mi derseniz?´ yok öyle yağma. Orada da temlik var. Yani kısacası tam bir çıkmaz.
Ama buna rağmen bakıyorum da birileri davulu eline almış ?tam tam ? diye çalarak felaket tellallığı yapmaya çalışıyor. Yine buradan belirteyim bu takım güçlü bir yapıya sahiptir. Bunların üstesinden gelecektir. Sergen bu olayları duyunca belki de endişeye kapılmış ve bazı sözler sarf etmiş olabilir ama bu takımda Onursal Başkanlar idareyi ellerine aldılar. Taraftar bu konuda müsterih olsun. Mutlak bu durumdan da çıkılacaktır?
Not: Takımda bu kadar borç derken yönetime naçizane bir sorum var. Temlik karşılığı alınan paralar hangi dönem borcunu kapatmıştır?...