MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR´DA ORTALIK ?56´ OLDU

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Süper Lig temsilcimiz Kayserispor´da pazar akşamı ardı ardına gelen istifalar, aslında daha öncesinde beklenen gelişmelerdi. Her ne kadar takımda işlerin yolunda gitmediğinden söz edilse de, hem mali olarak hem de siyasal yönden bir çatışmanın kulüp içerisinde yaşandığını biliyoruz. Daha önceleri de söylediğim gibi birliktelik olmaları söylemi ne yazık ki kişisel menfaatler ortaya çıktığında pek dinlenmiyor.

Kayserispor´da daha önce taraftar üzerinden yaşanan ve son olarak da yönetimin ele geçirilmesi olarak değerlendirilen girişimlere baktığımızda işlerin çok karışık bir yapıda olduğunu söyleyebilirim. Genel kurullar ve ardı ardına yapılan bu genel kurullarda yine değişen bir ismin olmaması gelecekte bu gibi bir durumun yaşanacağının da bir göstergesiydi. Hatırlarsanız sezon bitimiyle birlikte yapılan olağanüstü genel kurul öncesinde ve sonrasında takımın başında yer alan Hikmet Karaman dahi bazı sözler söylemişti. Erol Bedir ve arkadaşlarının da o dönemlerde son anda ikna edildiklerini hatırlayınız. Hikmet Karaman, ?Erol Bedir yoksa gelmem´ demişti. Çünkü o dönemlerde başka bir hesap vardı. Milletvekilleri arasındaki kutuplaşma ve ayrı yönetimler çıkartılması diye dillendirilmiş ve bunu da yapılan açıklamalar gün yüzüne çıkartmıştı.

Neyse bunları daha çok konuşuruz ama gelinen noktada şimdi ne oluyor. Mevcut yönetim içinden bir başkan çıktı. O da kendi isteğiyle çıkmış değildir. Memduh Başkan büyük ihtimalle ?çık´ dedi, o da temsil ettiği kurum adına çıkarak başkan oldu. Şimdi gözler bu saatten sonra Memduh Başkan´a çevrilmiş oldu. Ne olacak? Bu takımın başına kimler geçecek? Onursal Başkan Mehmet Özhaseki ile neler görüşüldü?

Bu soruları daha da çoğaltabiliriz. Ama benim bildiğim Samet Aybaba deniyor. Ha bu arada Hamza Hamzaoğlu burada dikişi tutar mı diye de nabız yoklanıyor. Gelin hepsini bir kenara bırakalım.

Kayserispor´un başına Kayserili bir ismi geçirelim. Menajer olarak da bu şehir çok iyi temsil eden bir isim Seyit´i getirelim. Onlar kendi memleketlerine yanlış yapacak değiller ya! Bu işi aşağıdan yukarıya doğru yavaş ivmeli düzeltmeye başlayalım. Yoksa biz çok rüya göreceğiz ama gerçekler hiç de öyle olmayacak?