MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR´DA ORTAYA ÇIKAN DURUM!


Süper Lig temsilcimiz Kayserispor´da son günlerde yaşanan gelişmeler her ne kadar futbolcuların dışında yaşansa da yönetim kademesinde bir hayli fırtınaların kopmasına neden oluyor. Hafta sonunda yapılan açıklamalar ve Başkan Mamur´un özellikle mali problemler ve bunun karşılanmaması halinde kulübün kötü günlerle karşı karşıya kalacağını ima etmesinin ardından spor kamuoyunda farklı sesler ortaya çıkmaya başladı. Özellikle başkan olan ve zorla bu göreve geldiğini belirten Başkan Mamur´un görevden ayrılma sinyalleri verdiğini belirtenler yeni isimler konusunda da arayışlara başlamışlar ve bazı isimleri öne sürmüşler.
Her dönem genel kurula yakın zamanlarda böyle durumların ortaya çıkmasına aslında alıştık diyebilirim. Ama burada durum biraz daha farklı. Çünkü daha önceleri de hatır üzerine adaylar ortaya çıkardı. Şimdi genel kurul lafı sadece dedikodudan ibaret. Ortada net bir söylem veya gelişme yok. Eğer ki, olası bir genel kurul olursa işte o zaman şehirdeki iş dünyası ve siyasiler üzerinde hatırı sayılır kişilerin devreye girerek bazı isimlere bu görevi üstlenmeleri telkininde bulunacakları iddia ediliyor. Duyumlarıma göre bu isimlerden en göze çarpanı ise bir dönem Kayserispor´da As Başkan olarak görev yapan ve şimdilerde sadece dışarıdan takımı takip eden bir iş adamı. Ha bu arada bu kişi kısa bir süre öncede bazı yöneticilerin arkasında durmuştu. Tabi bu konuda Sayın İş adamımız ne der bunu kestiremiyorum. Ama yakın çevresindeki isimler bu ismin böyle bir durum karşısında hatırını kırmayacağı büyükleri için görevi kabul edeceğini belirtiyorlar.
Kayserispor´la ilgili işte böyle bir durum söz konusu. Bakalım kimler ne yapacak. Ama önemli olanı bir kez daha belirtmek isterim ki futbolculara ve oyuna yansımadan bu işler kulüp dışında çözümlenmelidir. Çünkü lig devam ediyor ve takımın ligde yoluna emin adımlarla ilerlemesi için herkesin elinden geleni yapması gerekiyor?


10 EKIM 2016 KAYTV HABER paylaşan: kaytv