MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR´DA, SAĞLAM TRANSFER İSTEMİYOR!

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Süper Lig´de bu hafta sezona başlayacak olan takımda çalışmalar, kulüp tesislerinde son sürat devam ediyor. Yapılan çalışmaların ağırlıklı bölümünde bu hafta sahasında karşılaşacağı Antalyaspor taktiklerini yapan futbolcuların neşeleri de yerinde görünüyor. Maç öncesinde çalışmalarda bir sorun yokken, kulüp yönetiminde konular ve konuşulanlar taraftarın da bir hayli yorumlayacağı bölümlerdir. Kayserispor´da kadro konusunda her kesimin bir düşüncesi olsa da, bu konuda son nokta her zaman olduğu gibi yönetimden geliyor.

Yine değişen bir durum olmadı ve Kayserispor´u yeni sezona başlayacağı şu günlerde kadrosundaki eksilmelerin tamamlandığını işaret eden Başkan Erol Bedir, eksik yönlerinin olmadığını basın karşısında söyledi. Hatta bunu söylerken de, Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam´ın takviye istemediğinden bahsetti.

Umarım bu şekilde olmuştur. Çünkü Kayserispor´da daha orta alan konusunda taraftarın takviye beklentisi var. Sadece orası değil, bir de defans kurgusuna takılan bazı taraftarlar, Kucher´in de bu mevkiden ayrılmasıyla yine bu bölgede boşluk olacağını iddia ediyorlar. Tabi ki de bunların hepsi bir iddia olarak karşımıza çıkıyor. Çünkü takımı en iyi tanıyan her zaman olduğu gibi Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam´dır.

Bu nedenle sezon içinde kadrodaki eksiklik yüzünden bir durum ortaya çıkarsa, bence tek isim çıkıp konuşacaktır. O da Ertuğrul Sağlam´dır. Sezon başında kadronun yeterli olduğunu ve ne gibi sorunlar olduğunu da, yine kendisi açıklayacaktır. Bu yüzden Kayserispor şimdilik herhangi bir takviye düşünmüyor...