MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR´DA SESSİZ BEKLEYİŞ!


Süper Lig´de bu hafta sahasında Trabzonspor´u konuk edecek olan Kayserispor´da futbolcular çalışmalarına kulüp tesislerinde devam ederken, yöneticiler ise olağanüstü genel kurul kararı almanın verdiği sessizliği yaşamaya başladılar. Kupa maçı sırasında acaba statta bir isme rastlayıp ta birkaç kelam edebilir miyiz diye şöyle bir ortama baktım ama ne yazık ki kimselere rastlayamadım. Konuşacak isimler işleri yoğun olduğundan sanırım maça gelememişler. Durum böyle olunca da yine dedikodu çevreleri farklı söylemleri ile olayı başka yerlere doğru sürüklediler.
Kayserispor´da yönetim konusunda bir sessizlik var. Ama daha öncede belirttiğim gibi şehirdeki iş adamları, Recep Mamur´un görevi bırakacağına pek ihtimal vermiyorlar. Çok az bir kısım ise bırakmaması konusunda telkinde bulunuyor. Böyle olunca da kimsenin ağzını bıçak açmıyor. 17 Aralık´ta yapılması planlanan olağanüstü genel kurul için bazıları kapılar ardından durum değerlendirmesi yapsa da, bu işte son karar birkaç ismin vereceği cevaba bağlı.
Kayserispor´da net cevap 17 Aralık sonrasına kalacaktır. Yani bunun içinde yaklaşık 20 günlük bir süre var. Bu süre içerisinde eğer ki Recep Mamur bu işte olmayacaksa yeni isimler biraz daha kalabalık bir şekilde takımın başına geçecektir. O konuda da yine Bakan Mehmet Özhaseki´nin belirleyici olacağı herkesimin konuştuğu bir konu?