MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR´DA SON GELİŞMELER!


Süper Lig´de Osmanlıspor´la oynanan maç sonrasında Kayserispor´da deyim yerindeyse ?zelzele´ oldu. Maç sonrasında açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Hakan Kutlu ?Görev süremin sonuna geldiğimi hissediyorum´ şeklinde bir söz ile aslında Kayserispor´da görevinden istifa edeceğinin sinyalini vermiş oldu. Bu açıklamanın ardından yazılanlar ve çizilenler derken bir anda Hakan Kutlu´nun istifa ettiği kulaktan kulağa ve sosyal paylaşım sitelerinde hızla yayıldı.
Daha sonrasında Kayserispor cephesinden bu söyleme karşın farklı bir açıklama geldi. ?Hakan Kutlu´nun görevinin başında´ olduğu belirtildi. Bakıyorum da Kayserispor birkaç saat içinde resmen kıpır kıpır bir zamanı geride bıraktı. Hem de bir puan alarak beraberlikle ayrıldığı Osmanlıspor maçından sonra. Maç öncesinde 100 taraftardan belki de 90´ının beraberlik çok iyi diyebileceği bir maçtan bahsediyoruz. Ne desek boş. Umarım lige verilen şu haftada çalışmalar daha derli toplu olur.
Ha bu arada gün içinde bu olayın yankıları ve uzatmalı cevapları, farklı kafalardan dillendirilmeye devam etti. Mesela Başkan Recep Mamur´un takımın soyunma odasına girmediği, Hakan Kutlu´nun istifa söyleminde ise Başkan Mamur´un odaya girdiği iması gibi. Yani anlayacağınız bir şeyler oluyor ama hala kapalı kapılar ardında bu olaylar cereyan ediyor. Umarım yaşananlar kulübü fazla etkilemez?