MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR´DA SON GELİŞMELER!

KAYSERİSPOR´DA SON GELİŞMELER!


Kayserispor´da yönetim geri sayıma başladı. Hazırlık maçları ve transferler derken kadroda büyük yenileme yapan sarı-kırmızlı yöneticiler, mevcuttaki isimlere bir iki takviye daha yaparak sezona hazır girmek istiyorlar. Sadece futbolcuların veya kulüpteki yapının değil, bir de taraftarın son durumu hakkında da açıklamalar yapan yönetim, bu sezonu dolu dolu yaşamak istiyor. Futbolcu konusunda ince eleyen yönetimin, taraftar konusundaki hassasiyeti spor kamuoyunda oldukça olumlu karşılandı. Birçok kişi kombinelerin nasıl olacağından veya locaların satış fiyatlarından bahsederken, birçok kişide yapılan indirimlerin bu sezon statta taraftara büyük yansıma yapacağından bahsediyor.

Kayserispor´da taraftarların kombine işine ?mali durumu iyi olmayan ve bunu belgeleyen´ ibaresini de katan yöneticiler, aslında kaç kişinin başvurusunu değerlendirerek sonuca ulaştıracaklar şimdiden merak ettiğim konuların başında. Bazı tribünler için fiyatların çokluğundan bahsedenlere sadece şu soruyu sormak gerekiyor: ?Büyük takımların tek maçını izleme fırsatınız olsa, kaç liraya izlersiniz?? İşte bu sorunun cevabının üç aşağı, beş yukarı yönetimin açıkladığı fiyatlara yakın olacağını tahmin ettiğim için yönetimin fiyat politikasını fazla eleştirmiyorum.

?Taraftar kulübünün yanında olmalı´ diyen bazı taraftarların sosyal medyadaki paylaşımları ise futbolcuların ve yöneticilerin yüzlerini güldürmeye yetiyor. Bakalım bu kadar konuşulan hem kadro, hem de Teknik Direktör Sumudica yeni sezonda rakipler karşısında nasıl bir performans sergileyecek?

Bu arada Sumudica konusunda bazı taraftarlar hala muallâklı bilgilerle karşı karşıyalar. Bu durumu sonlandırmakta yönetime düşer, benden söylemesi?