MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR´DA SON HAFTALAR!

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Süper Lig temsilcimizin bu hafta oynayacağı Karabük maçından sonra bir haftası kalıyor. Bu bir haftalık süreçte de ligin en güçlü ekibi ile karşılaşacak olan temsilcimiz bu sezonu düşmeden kapatmış olacak. Ligde son haftalara kadar sıkıntı üstüne sıkıntı yaşayan Kayserispor, son maçlarda elde ettiği puanlarla taraftarına da derin bir ?oh´ çektirmişti. Bu dönemleri geride bırakan temsilcimizin hedefi ise yeni sezonda daha güçlü bir ekip olarak belirlendi. Belirlendi diyorum çünkü başkan Erol Bedir açıklamalarında transferde aceleci olacaklarını belirtiyor.
Futbolcuların büyük bir bölümü kiralık veya sözleşmesi bittiği için takımdan ayrılacaklar. Kimisi kalma niyetinde kimisi de gitme. Gidecek olana pek bir sözümüz olmasa da kalacak olanlar hakkında kısaca birkaç kelam etmeliyiz. Mesela orta alanda Rotman konusunda daha önce girişimler yapan yöneticilerin bence bu futbolcunun transferinden sonra yine orta alan için dışarıdan bazı isimlerle görüşmeler yaptıkları kulağıma geliyor.
Daha önceleri Lawal deseler de, bu futbolcu konusundaki düşüncelerimi daha önce hem televizyon programında hem de yazılarımda paylaşmıştım. Bence başka oyuncular ile bu mevkiler doldurulmalıdır. Kayserispor´da sadece bu mevki için değil, birçok mevki için arayış devam etse de önemli olan mali kaynak. Mali kaynak konusunda da umarım ilimizdeki her platformun desteği devam eder. Nitekim Kayserispor bu şehrin takımı diyorsak bu konuda destek olanlara da köstek olunmamalıdır?