MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR´DA ŞUMİ ÖN PLANDAYDI!

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Kayserispor kötü gidişata dayanamadı ve sonunda bir teknik adamla daha yollarını ayırmış oldu. Sezon başından bu yana kötü gidişatın faturası, ne yazık ki sezon içerisinde futbolcuya kesilemiyor ve hep teknik adamlarla yollar ayrılıyordu. Sarı-kırmızlı ekipte de aynı kural değişmedi. Yönetim, ?düzelme olur mu?´ niyetiyle Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam ile çıktığı yolu sona gelmeden noktalamak zorunda kaldı. Şimdi iş, yönetime düşüyor. Yeni bir teknik adam arayışına başlayan yönetim, taraftarın da nabzını yokluyor ve bazı isimler üzerinde görüş ortaya atılıyor.

Bazı isimler üzerinde durulsa da bence önemli olan mevcuttaki durumu kimin toparlayacağıdır. Yani kısacası Kayserispor´a faydalı isim kim olacak? Şu anda tüm gözler Başkan Erol Bedir´e çevrilmiş durumda. Çünkü Erol Bedir, teknik adam istifasından sonra birkaç isimle görüşme yaptı. Özellikle öne çıkan isimler arasında birisi dikkatimi çekmeye devam ediyor. Geçen sezon bu takımı ilk sıralarda koşturan fakat ikinci yarıda bazı oyuncuların sorumsuz davranmaları sonucu kötü gidişatın sorumlusu olarak kendisini gösteren Şumi!

Teknik Direktör Şumi´nin yeniden Kayserispor´a gelmesine sıcak bakarım. Yaptırdığı çalışmalardan verdiği taktiklere kadar tüm unsurları düşünürsek bu takım ilk yılında yeniden toparlanmasına rağmen büyük bir başarıya imza atmıştı. Bunun mimarı da Şumi´ydi. Bu nedenle her ne kadar Arabistan´da bir takımda çalışıyor dense de bu ismin sezon başından bu yana bazı isimler tarafından takımı izlettiğini ve futbolcu futbolcu notlar tuttuğunu da biliyorum. Arabistan´daki takımla yolları ayırma noktasında sıkıntısı olmayacak Şumi için bakalım ne kadar olumlu düşüneceğiz?