MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR´DA TRANSFER KARGAŞASI!


?Süper Lig´de iyi bir ekip oluşturalım ve bu sezon sıkıntı yaşamayalım´ diyerek yola çıkan Kayserispor´da yöneticiler kamuoyunda çıkan transfer haberlerinden bir hayli muzdarip olmuşa benziyorlar. Sezon öncesinde birçok takım futbolcu alıp satarken Kayserispor´da sessiz bekleyiş olması taraftarı endişelendirdi.
Bu durum karşısında da kamuoyunda ve basında yazılıp çizilenler üzerinden yorumlar yapılır oldu. Hal böyle olunca da yöneticiler imza attırıp kadroya dahil etmedikleri isimlerin dahi kamuoyunda konuşulmasına ufaktan ufağa tepki göstermeye başladılar. Yöneticiler bizim ağzımızdan çıkmadan inanmayın deseler de menajerler bir türlü boş durmuyorlar.
Çünkü onlar temsil ettikleri futbolcuların transferlerinin gerçekleşmesi adına sağa sola fısıldamalar yapıyorlar. Bir futbolcu ile bir kez dahi görüşülmüş olsa hemen kamuoyuna sızdırılıyor ve ardından kulaktan kulağa fısıltılar başlıyor. Kayserispor´da yöneticiler ve teknik heyet birçok isimle irtibat halinde ama imza atılanlar ne yazık ki konuşulan kadar değil. Bu nedenle de kamuoyunda birçok isimden söz edilse de bence de imza atılana kadar kimseye kesin gözüyle bakılmamalıdır?


12 TEMMUZ 2016 KAYTV HABER paylaşan: kaytv